sos pomidorowo-bazyliowy, pomidory koktajlowe, oliwa bazyliowa
edamame, groszek zielony, fasolka szparagowa, szparagi, rukola, ser wegański
oliwki, rukola, roszponka, czerwona cebula, papryka, wegańska feta, winegret
warzywa, biała fasola, pomidory
oliwki, kapary, cytryna, ogórek kiszony
rozmaryn, mascarpone, grzanki
warzywa, biała fasola, pomidory
pierożki z kaczką, suszone grzyby
propozycja Szefa Kuchni
leszcz, lin, szczupak, pomidory
borowik marynowany, majonez z czarnego czosnku, szalotka
sos grzybowy, jarmuż
warzywa julienne, jarmuż, pomidory koktajlowe, oliwa szczypiorkowa
pieczony burak, syrop buraczany, rukola, orzeszki pinii
majonez musztardowy, jabłko marynowane w cydrze, wędzony ser bursztyn
kruche sałaty, gruszka, rukola, granat, orzechy włoskie, malinowy winegret
cytrusy, pomidory koktajlowe, maliny, rukola, dressing egzotyczny
oliwki, rukola, roszponka, czerwona cebula, papryka, wegańska feta, winegret
grillowany indyk, sałata rzymska, parmezan, grzanki
konfitowany ziemniak, brązowe pieczarki, seler, dziki czosnek, chrzan
orkisz, czerwona soczewica, młody szpinak, purée z marchwi z pomarańczą, młoda marchew
pieczony ziemniak, warzywa w miodzie, seler, demi glace
purée chrzanowe, młode boczniaki, edamame, demi-glace, szparagi
grillowane warzywa, kapary, palone masło
tagliatelle, mus z pieczonej papryki , pomidory koktajlowe, bazylia
pomidory, kolendra, ser bursztyn, oliwa
sos pomidorowo-bazyliowy, pomidory koktajlowe, oliwa bazyliowa
edamame, groszek zielony, fasolka szparagowa, szparagi, rukola, ser wegański
tagliatelle, mus z pieczonych pomidorów, pomidorki koktajlowe, bazylia
Skrzeczki, dymka, jarmuż
salsefia, edamame, suszone pomidory, seler
maślane purée , nowalijki, jajo poche
sos malinowy, maliny, kruszonka, mięta
mascarpone, owoce, marakuja
mus pistacjowy, mascarpone z czarną porzeczką, sezamki
z ryżem
z domowym makaronem
z sosem tatarskim podane z cząstkami ziemniaka i zielonym groszkiem
z łagodnym sosem pomidorowym i tartym serem
zapiekane z serem i pomidorami podane z frytkami i mizerią
z szynką i serem, podana z frytkami i sosem pomidorowym
z bitą śmietaną i owocami
w nagrodę po zjedzeniu całego obiadu
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Mazurskie Centrum Kongresowo-Wypoczynkowe "Zamek Ryn" sp. z o.o., Plac Wolności 2, 11-250, Ryn , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.