
Szef Kuchni Hotelu Zamek Ryn**** Ireneusz Koniuszek zaprasza na kolejne wydarzenie z cyklu BEST FOOD IN BEST RESTAURANT.
 Menu:
 
Przekąski
 Soczysta pierś z perliczki na sałatce z rukoli i wędzonej gruszki
 
Pierwsze danie
 Wędzony filet halibuta na risotto z szyjek rakowych i pianą z langusty
 
Amuse bouche
 Cappuccino z dyni piżmowej z nutką curry
 
Drugie danie
 Comber z królika nadziewany leśnym runem na ragout z borowików
 
Deser
 Suflet czekoladowy z sosem z suszonych wiśni
 
Napoje
 Kawa lub herbata oraz czekoladowe trufle
 
Digestif
 Wódka Starotoruńska 6-krotnie Destylowana,
Wódka Starotoruńska Korzenna, Żubrówka Biała,
Żubrówka Tradycyjna, Żubrówka Palona
sobota 1 czerwca 2013
godz.18.00-23.00
Restauracja Refektarz
Hotel Zamek Ryn****
Cena: 140 PLN/osoba
Rezerwacja stolików: tel. 87 429 7018
Weź ze sobą 5 osób, a jako szósta osoba zjesz za darmo!!!
  
