Legendarna Gościnność

Witamy w Hotelu ZAMEK RYN

pokażzdjęcia
Zwiń oferty

Szef Kuchni

Szef kuchni, Ireneusz Koniuszek, zdobywca tytułu mistrzowskiego w zawodzie kucharz, a także posiadacz dyplomów, brytyjskiej uczelni „Kendal College”, w zakresie gotowania na poziomie NVQ3, pieczołowicie, wykorzystując zdobytą wiedzę, kultywuje tradycje rycerskie, także te dotyczące upodobań kulinarnych. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywał w prestiżowych obiektach hotelarskich na północnym zachodzie Anglii. Pracował w miejscach nagradzanych i przytaczanych w wielu międzynarodowych przewodnikach. Był w nich zatrudniony na odpowiedzialnych stanowiskach „Sous Chef”. Obiekty którymi współzarządzał, to między innymi: “Leeming House” i “Westmorland Hotel and Conferences”, oba w mieście Penrith w hrabstwie Cumbria. Pełnił też tę rolę w hotelu “Storrs Hall”, w mieście Windermere. Jego wieloletnie doświadczenie pozwala na umiejętne komponowanie dań i tworzenie prawdziwych dzieł kulinarnych. Jedną z jego tradycyjnych potraw godnych polecenia jest na pewno wyborne confit z kaczych nóżek. Sekretne łączenie przypraw i specjalny proces przygotowywania wydobywają z mięsa wyjątkowe walory smakowe.

Hotel Zamek Ryn**** to unikalne miejsce na Mazurach, w ktorym każdy znajdzie coś dla siebie.

Zwiedzanie zamku
Kręgle w zbrojowni
Basen
ATRAKCJE W POBLIŻU
Golf
Na śniegu
Na wodzie
Na lądzie
Na niebie
Spa

Hotel Zamek Ryn**** znajduje się tam, gdzie bije serce Mazur, a wszechobecny duch historii sprawia, że czas staje w miejscu.

  • Lotnisko Mazury 1:00h / 78km
  • Gdańsk 3:10h / 250km
  • Warszawa 3:30h / 240km
  • Kraków 7:30h / 530km
  • Wrocław 7:30h / 590km
  • Poznań 5:50h / 420km
  • Białystok 2:30h / 170km
  • Kaliningrad 2:05h / 135 km
  • Mińsk 6:30h / 520km
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij