kartacze, pierogi, żeberka w kapuście, babka ziemniaczana, pałki z kurczaka, ziemniaki opiekane, warzywa pieczone
purée ziemniaczane, coleslaw z czerwonej kapusty
warzywa pieczone z sosem cytrynowym, domowe grube frytki
z jeziora tutejszego, podany z plastrami ziemniaków i zestawem surówek
co mu kość została z frytkami i kapustą na ciepł
pieczone purée z grochu, chrzan
ziemniaki opiekane, buraczki na ciepło
z kapustą i mięsem mielonym
z mięsiwem
z twarożkiem na słodko
z ryżem jak u babci
z frytkami i marchewką
z ćwikłą
co sosów do niej nie żałowała
Zwycięskie danie w konkursie kulinarnym na najlepszą polską regionalną potrawę lub danie "Perła 2019"
na ciepło z żurawiną
z grillowanym kurczakiem, mixem sałat, pomidorem, grzanką
z kawałkami pieczonej kaczki, mixem sałat, gruszką z żurawiną, grzanką
ze stynką chrupiącą, sosem czosnkowym i grzanką serową
choć tutejsze
z twarożkiem na słodko
pucharek lodowy z bitą śmietaną
z łychą śmietany
jak pięści Młynarza, z okrasą i kiszoną kapustą
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Mazurskie Centrum Kongresowo-Wypoczynkowe "Zamek Ryn" sp. z o.o., Plac Wolności 2, 11-250, Ryn , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.