Najbardziej lubi potrawy z ryb słodkowodnych, wszelakich mięs i te przygotowywane z ziemniaków, a także… domowe desery.
Pielęgnowanie Dziedzictwa Kulinarnego Warmii i Mazur, smaków naszych dziadków… i ich dziadków, stało się jej prawdziwą pasją. Potrawy przygotowuje zgodnie z ideą Cittaslow.
Absolutną specjalnością Szefowej Kuchni są plińce z pomoćką, z którymi w wielkim stylu wygrała Regionalny Festiwal Potraw z Ziemniaków w 2014 roku. Jeżeli nie mieli Państwo okazji do spróbowania tego specjału – zapraszamy do Gościńca Ryński Młyn.
Piękny uroczy hotel, na bardzo wysokim poziomie, niesamowity wystrój pokoi, restauracje w refektarzu bardzo nastrojowe i klimatyczne, oferują smakowite potrawy, mnie osobiście urzekła zupa rakowa i tort malinowy, rozkosz dla podniebienia. Spa z kameralnym basenem. W cenie pakietu indywidualna wycieczka z Przewodnikiem. Polecam na romantyczny wyjazd we Dwoje.
Hotel Zamek Ryn jest super, basen,sauna,spa,restauracja,pokoje zabaw dla dzieci,klub nocny z winnicą i piwem, muzyka do ucha. Pokoje historyczne,czyste zadbane. Obsługa miła i sympatyczna. Na powitanie butelka wina, kosz owoców,kawa,herbata i wszystko w pokoju.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Mazurskie Centrum Kongresowo-Wypoczynkowe "Zamek Ryn" sp. z o.o., Plac Wolności 2, 11-250, Ryn Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.