pieczone buraki, wiśnia, świeży chrzan
avocado, pomidory suszone, ogórek, dressing z curry z majonezem vege
warzywa z woka, marynowane tofu, sezam
kasza orkisz & jęczmień z warzywami, duet smażonej papryki, młody szpinak,
chips z pietruszki
wędzone tofu, pomidory suszone w słońcu, rukola, mus z pieczonej papryki
wiejska śmietana, trufla
twaróg wędzony, pesto, bazylia
dziczyzna, suszone grzyby, żubrówka
propozycja Szefa Kuchni
mazurskie ryby, świeże pomidory, dymka
ser bursztyn, majonez z czarnego czosnku, marynowane shimeji, oliwa rozmarynowa
majonez z yuzu, kalarepa kompresowana brzoskwinią, kawior, roszponka
boczek wędzony, antonówka, majeranek, żurawina
sos grzybowy, jarmuż
konfitura z szalotki, żurawina, brioszka, oliwa ziołowa, orzechy włoskie
kruche sałaty, avocado, marynowany ogórek, cytrusy, rukola
pieczony burak, marynowana gruszka, żurawina, rukola, grzanka
pomidorki koktajlowe, ogórek, rzodkiewka, wędzony twaróg
modra kapusta, jabłko, marchew w pomarańczach, ziemniaki dauphinoise
gnocchi z borowikami, kurki, puder z borowików, młoda marchew, demi glace
purée z selera, pieczony ziemniak, buraczki w panco, młody bób
boczniak mikołajkowy, purée z batata, pieczony ziemniak, demi-glace, chips z pietruszki
purée z selera, soczewica, cukinia, kurki, młody bób
mus z pieczonej papryki, młoda sałata rzymska, ziemniaki au gratin
borowiki, sos kurkowy, dymka
pietruszkowe purée, jabłko, młody szpinak, szparagi
Skrzeczki, dymka
mus z pieczonej papryki, młoda sałata rzymska, ziemniaki au gratin
maślane purée, konfitowane pomidory, boczniak mikołajkowy, sos z kolorowego pieprzu
maślane purée, chrupiąca sałatka, jajo poszetowe
czekoladowy flan, lody z białej czekolady z bazylią
Palona beza, owoce, ciastko
parfait z marakui, żelka z mango, serek mascarpone, owoce, chips z bezy
z ryżem
z domowym makaronem
z sosem tatarskim podane z cząstkami ziemniaka i zielonym groszkiem
z łagodnym sosem pomidorowym i tartym serem
zapiekane z serem i pomidorami podane z frytkami i mizerią
z szynką i serem, podana z frytkami i sosem pomidorowym
z bitą śmietaną i owocami
w nagrodę po zjedzeniu całego obiadu
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Mazurskie Centrum Kongresowo-Wypoczynkowe "Zamek Ryn" sp. z o.o., Plac Wolności 2, 11-250, Ryn Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.